Ursäkta men nu får det fan vara nog!!

publicerat i Media;

Igår lades det upp en interjuv med mig där jag pratade om kost och träning då jag ändrat livsstil och som jag även skriver om i min andra blogg dels för att inspirera mig själv och andra att kämpa vidare så som här.

Från inatt började jag få hat kommentarer på min Facebook, här, andra bloggen, instagram och mail. Ja överallt från människor som skriver långa utlägg om hur falsk jag är, äcklig, tror jag är bättre än alla andra men att jag inte är det för jag är sämst av alla människor som finns, dum i huvudet, ljuger, vidrig etc. Listan är lååååång! Eftersom jag valt att vara med i media och prata om både mobbning, mitt liv och träning för att kunna hjälpa andra och göra en förändring i samhället betyder inte det att jag älskar hela världen varje dag utan jag är fortfarande människa och blir riktigt illa berörd av detta hat som spammar mig varje minut. Och det som gör mig riktigt upprörd är att det är vuxna människor som skriver riktigt elaka saker till mig och OM mig överallt, fått konstant kommentarer och mail sedan inatt och det hålls fortfarande på.

Detta är riktig vuxen mobbning som jag inte tolererar mot mig eller någon annan. Bara för jag är med i interjuver och delar med mig så betyder det inte man kan ta sig friheten till att kasta skit på mig, ni känner inte mig och vet absolut ingenting om mitt privatliv. Jag tycker synd om er som måste dra ned andra för ni är missnöjda med era liv bakom datorskärmen, ta tag i era egna liv istället för att förstöra för andra och hoppas ni blir glada för ni alla kommer få en polisanmälning som present av mig, grattis och puss!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Patrik Holmlund:

Bra att du reagerar bestämt och agerar!! Jag har ingen som helst förståelse för dem som skickar/skriver hat tillbaka som kommentar på gjord intervju! Stå på dig, full support!!!

Svar: tack!! :)
fia

2:a kommentar, skriven , av Elin:

Bra! Stå på dig. Människor som du behövs, DU är viktig!
Känner igen mig i mycket du skriver.
Själv varit mobbad, och nu inom några år har jag barn i skolåldern. Hur faaan skyddar man barnen från den hemskhet som föregår i våra skolor? Mot lärare som blundar..
Jag öser allt jag har, hur viktiga de är, hur det är okej att vara den du är, att din åsikt är viktig osv.
Men man blir rädd.

Kommer att följa din blogg!
Kolla gärna in på min:)
Håller på med min egen viktresa:)
Trevlig helg!
Kram

Svar: tack så jättemycket för dina fina ord :)
fia

3:e kommentar, skriven , av I:

Vill bara heja på.
Var inte själv mobbad, i alla fall inte enligt andra.
Det var mer en slags utfrysning. Jag fick inte vara med. Hade "kompisar" som lekte med mig när ingen annan fanns att tillgå. Och när jag försökte berätta för mina föräldrar skrattade dem och tyckte att jag hade väl inga problem. Min bror hade kommit hem med huvudet i paket, vad hade jag att komma med?
Jag var en sån som blev vald sist i brännboll och när jag försökte vara som andra, blev jag hånad.

Hoppas att du kommer hur långt som helst med ditt arbete och när du får hatbrev, tänk på alla som ser dig som en idol istället. För alla mobbade barns och vuxnas skull, kämpa på!

Svar: ush hemskt att höra och tyvärr är det många som är utsatta, och många tar inte heller utfrysning på allvar men det gör lika ont som att bli slagen..det gör märken! tack så mycket!! :)
fia

Kommentera inlägget här :