Någon som vill bli interjuvad?

publicerat i Allmänt;
Någon som vart med om mobbing i skolan som känner att den vill prata ut och hjälpa andra genom att ställa upp i ett repotage på tv4? Kontakta mig :) Det ska spelas in nästa vecka.

Kram!

Inspiration till livet

publicerat i Allmänt, Texter;
 
 
Min mamma ringde och tipsade mig om att lyssna på denna sommarpratare i p1, och gud vilken inspiration! Ni måste lyssna, blunda och ta till er av alla hans ord och låtval!
 
Berättelser som denna får mig att fundera över livet, varför lever man olycklig när man kan välja att känna inre lycka? Varför vara kvar i något som tynger en när man kan göra det man känner för? Det enda som står ivägen för ens drömmar är just en själv och ens egna bortförklaringar. Jag har gått igenom mycket i mitt liv och lärt mig en sak på vägen som jag alltid kommer bära med mig, jag kommer aldrig gå tillbaka till människor, jobb eller platser som får mig att känna ångest, depression eller sorg. Jag är värd att ha ett liv och leva, leva precis som jag vill.
 
Jag brukar tänka att allting händer för en mening. Jag gick igenom mobbing under flera års tid och kände att jag inte ville leva, men jag höll ut. Det var kanske meningen så att jag skulle bli den personen jag är idag, den personen jag var född till att bli. Att lära ut och ta hand om andra. Allt man går igenom händer för en orsak och det kommer alltid något ur det man är med om, det gäller att lära sig att vända allt till positivt och det är svårt, det kan ta flera år men det funkar.
 
Så länge ni alla kämpar där ute räcker jag ut min hand, en hand som stöd som ni kan hålla tills ni själva blomstrar ut till dom personerna ni var födda till att bli.
 

Hallå där ute!

publicerat i Allmänt;
Vad vill ni läsa mer om i bloggen? mer utdrag från boken eller debattinlägg om mobbing osv. ? Kom gärna med förslag!

har varit väldigt off här på senaste då jag har jobbat väldigt mycket men kliar i fingrrna att komma igång att skriva igen. Puss o kram!