Uthängd på Instagram

publicerat i Allmänt, Media;
Har ni läst dagens aftonbladet? om inte : http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15951154.ab
 
Ungdomar har blivit uthänga med sina bilder och blivit kallade slampor, ligger med alla osv. Vilket har gjort att en facebook grupp startades där flera hundratals personer bestämde att slå ned och misshandla tjejen som hängt ut folk via Instagram som är 12-14 åriga.
 
Känns som det blir mer och mer extrema saker som händer och detta är mellan BARN som är runt 12 år, så jävla hemskt. Näthatet sprids och blir större för var dag som går och detta är en av många effekter på vad som kan hända. Nu när det gått såhär långt, kan inte folk öpna ögonen nu? Att det ens måste gå såhär långt för att media eller människor och vuxna överhuvudtaget ska se hur illa det är idag på nätet med facebook osv.
 
Tycker detta är hemskt..

Vi ser på när vi förstör våran egen familj

publicerat i Allmänt, Texter;
När slutade folk visa respekt för sig själva och varandra? Människor dömer andra för ytligheter, dömer pga utseende, dömer pga pengar, dömer för vissa visar känslor och vågar satsa. Alla dömer bara varandra hela tiden. När slutade vi duga för vilka vi var och såg det vackra i att alla är olika som vi kan lära oss av? När slutade det vara vackert att våga följa sitt hjärta och visa känslor? När slutade vi vara just, MÄNNISKOR?
 
att utanförskap och hat äns finns orde vara chockerande men vi tar det med en klackspark som om det inte vore något allvarligt. Vi ser på när vi drar ned varandra istället för att reagera. Man reagerar inte ens på nyheterna längre om mord, våldtäckter och människor som krigar när vi egentligen borde bli upprörda och rädda. För detta är vad vi har skapat i denna värld som ska vara vårat hem. Vi skulle aldrig tillåta sådant i våra hus så varför tillåter vi det hända i världen som vi bor på?