Sponsra mobbning

publicerat i Allmänt;
Jag ser alltid något bra och fint i alla människor. Jag älskar att kolla på Svenska Hollywood fruar, det är kul att kolla på människors liv, hur dom lyckas med sina företag och bygger upp ett lyxliv i drömmarnas stad osv. MEN hur fan kan man sponsra mobbning? Jag tycker om Isabel Adrian på vissa plan, hon är driven och inspirerande när det kommer till jobb men hon bygger upp sitt varumärke med att vara elak och mobbar andra, trycker ned och ser ner på andra som sedan ska visas och hyllas av hela svenska folket. Hur kan man visa det? samtidigt som TV3 är en kanal som ska stödja olika organisationer hit och dit för utsatta människor.
 
Dubbelmoral? Ja!
 
Gör som Finest vågade göra, sparka dom som mobbas, genom att blnda och låta det pågå för det är "rolig tv" är som att tycka det är ok. Så det är ok att bli kallad fet ful och misslyckad? då är det helt ok med folk som tar sitt liv också? VARFÖR BRYR VI OSS INTE MER?! VARFÖR KAN INTE MEDIA SÄNDA UT RÄTTA SIGNALER NÅGONGÅNG?!!!!
 
Dags att vakna upp och bli medmänniskor, dags att sätta ned foten så att detta kan få något stopp någon gång. Isabel Adrian som även är mamma till två döttrar, har en man som stödjer Friends och andra projekt för utsatta barn, hur kan du sova om nätterna när du är så genom elak mot människor? Hur går det ihop?