Sanningens ärlighet, här får ni den:

publicerat i Allmänt;

Mitt liv är fortfarande inte perfekt, jag kan känna mig osäker och blyg vissa dagar. Möter människor som är elaka, bestämmer över en och behandlar en som luft och ibland kan jag få tillbaka samma känslor som jag hade under den tiden jag var mobbad och tänka " när ska motgångarna vara över? Jag vill också glida runt varje dag och älska hela världen" men det gör ingen. Vi kommer alltid träffa på sådana människor och det gäller att ha hoppet uppe och tycka om sig själv för man är bara värd det bästa utav allt och alla.

Det är svårt, jag är inne i en svår period i mitt liv just nu med olika saker jag kämpar för varje dag men någonstans innerst inne så brukar jag känna att jag har klarat värre saker i livet och blivit den person jag är idag. Detta är bara en ny prövning och jag vet vad jag vill nå upp i mitt liv och det kommer jag alltid kämpa för. Kämpa för välmående jämte mig själv och andra. Kämpa för er, för mobbning.

Man måste vara sann mot sig själv och vi alla kommer nå botten någongång och man måste tillåta sig själv att må dåligt för att kunna se och uppskatta dom bra sakerna livet erbjuder, bara man själv tillåter att se dom. Jag jobbar med det varje dag och har fortfarande svårt att be om hjälp men tvingar mig själv för i slut endan har man bara sig själv och den personen måste vi ta hand om.

"Det finns dom som har det värre" javisst men Den meningen ska man ta bort på en gång för man ska aldrig jämföra sig med någon annan, vi alla är olika individer med olika känslor så en liten sak för en person kan vara stor för en annan.

Genom detta bekännande vill jag bara att alla ska fortsätta kämpa så som jag, för det är vi värda. Istället för att läsa i andra bloggar där allt verkar va en dans på rosor, det är det inte. Istället för att drömma och önska livet vore något annat så får ni här sanningen och vi måste börja leva i verkligheten och se livet här och nu! Varje sekund och minut lever vi, ta vara på det.

 

Taggar: #mobbning, Glenn Hysén, Lundsbergs, SL, UR, aftonbladet, aldrigvila, alliansen, amanda todd, barn, bok, bully, böcker, bög, drömmar, facebook, friends, föreläsning, författare, gay, gymnasiet, hat, hate, homosexuell, ideal, idol, inspiration, internet, kontakt, kroppen, krönika, kärlek, lionel richie, livet, lycka, lärare, media, metro, mindfulness, mobbing, mobbning, musik, myndigheter, nyhetsmorgon, näthat, nätmobbing, ocketförlaget, p1, pride, reinfeldt, robin stjernberg, samhället, självmord, skola, skolan, skolverket, skönhetsideal, sommar, svergiesradio, tankar, tv4, tävling, ungdomar, utbildningsradion, valkar, vuxna, välmående, våga;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Hockeysmurf - Ja det ÄR jag!:

Mycket kloka ord!
Försöker skriva en kommentar som summerar alla mina tankar i ämnet men orden och tankarna är för många, så de krockar och det blir bara kaos.
Hur som helst, klokt och bra inlägg! :)

Svar: tack vad glad jag blir :)
fia

2:a kommentar, skriven , av Rikard:

Stå på dig!
Du är starkare än du tror! (Och det vet du!)
Du är inte ensam!

3:e kommentar, skriven , av jasmin:

Du är sa stark!! Jätte bra skrivet!

Svar: tack! :)
fia

Kommentera inlägget här :